Afgelopen weekend speelde de teams van HTV Ten Woude, De Molen, TC Galefjild en ATW Wolvega op onze banen om de Friesland Cup in de A2 poule! Het was gezellig druk op ons park door alle bedrijvigheid.

In de halve finale speelde Ten Woude tegen De Molen en won met 5-3.

Op zondag speelde ons team olv aanvoerder en trainer Remmelt Bosklopper tegen ATW Wolvega, die in de halve finale met ruime cijfers van Galefjild wonnen. Na een 3-1 voorsprong uit de enkels te zijn gekomen wonnen de dames Bernau Dijkstra en Leah Dijkstra de damesdubbel. Met een tussenstand van 4-2 kon Ten Woude de winst bijna niet meer uit handen geven. Pieter Vink en Isa Spruyt speelden erg goed en wonnen overtuigend hun gemengd dubbel, waardoor HTV Ten Woude zich kampioen van de Friesland Cup A2 poule mag noemen!

Volgend jaar zullen ze dus weer terug keren in de hoogste poule van Friesland! Gefeliciteerd Friesland Cup spelers! Fantastisch gedaan!


Op de foto: Leah Dijkstra, Isa Spruyt, Bernau Dijkstra, Aldert Jansma, Pieter Vink en Remmelt Bosklopper. Op de foto ontbreken: Hans Hepkema, Colin Hennevelt, Jelmer Ybema en Esther van Zwol.
like & deel: