Wat kan Ten Woude voor uw bedrijf betekenen?

  • Meer naamsbekendheid
  • Tonen van maatschappelijke betrokkenheid
  • Positief effect op imago en reputatie
  • Promotie op onze sportfaciliteiten
  • Personeels- en relatieclinics organiseren op ons tennispark
  • In overleg een andere invulling kiezen voor uw sponsoractiviteiten

Interactieve samenwerking

Ondernemers en instellingen worden vaak benaderd om een sportclub/vereniging te sponsoren meestal met een geldbedrag. Hoe sympathiek dit ook vaak is bedoeld, u kunt niet ieder verzoek honoreren. U kunt zich echter ook afvragen hoe kunnen wij clubpartner worden door de vereniging te sponsoren en tegelijkertijd een interactieve samenwerking aan te gaan waar vereniging én bedrijf hun voordeel uit kunnen halen! Dit kan zijn in een vorm van passieve sponsoring (reclame uitingen op het park, advertenties in het clubblad en het sponsoren van de website), maar ook in de vorm van een bij uw bedrijf aangepaste bijdrage van onze tennisclub. De sponsorcommissie is graag om mondeling voorstellen en mogelijkheden te komen toelichten of een voorstel te doen voor sponsoring op maat door uw bedrijf.

Grootste tennisvereniging van Heerenveen

De Heerenveense Tennisvereniging (HTV) Ten Woude is opgericht op 19 december 1979 en is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond (de KNLTB). Het is een vereniging met ongeveer 700 actieve junior- en seniorleden en is een van de grootste tennisverenigingen in Friesland. Ten Woude organiseert ieder jaar verschillende drukbezochte toernooien zoals het 35+ toernooi dat regionaal veel deelnemers trekt, het landelijke K-3 toernooi voor jeugdige toptalentjes en het Ten Woude Open toernooi. Natuurlijk organiseert zij ook haar eigen clubkampioenschappen. Deze toernooien trekken altijd veel deelnemers en publiek. Ook zijn er het hele jaar door druk bezochte clubactiviteiten voor onze junioren en senioren.De vereniging heeft 12 (grotendeels verlichte) banen waarvan 4 wintervast zijn, zodat het complex het gehele jaar door actief wordt gebruikt. Alle banen zijn gesitueerd rondom het gezellige clubgebouw met terras waar vrijwilligers voor de inwendige mens en gezelligheid zorgen.Ten Woude heeft ook een eigen clubtrainer.

Sponsoring is maatwerk!

De sponsorcommissie heeft een aantal standaard sponsorpaketten samengesteld om het u eenvoudig te maken. Maar we realiseren ons dat sponsoring maatwerk is. Daarom zijn we altijd bereid om mee te denken over de beste oplossing voor een ieder.

Sponsorcommissie

Neem contact op met de sponsorcommissie voor meer informatie.