Alle competitieteams worden ingedeeld om een week lang samen de bar te bemannen.
Bekijk het bardienstrooster van 2016 en zet je dienst vast in je agenda!

Maak ruim op tijd goede afspraken met je teamgenoten om het schema van de bardiensten in te delen. Voor vragen over bardiensten kun je contact opnemen met Bert Rijpkema.

DSC_2959b

Instructie Verantwoord Alcoholgebruik

Als jij meedoet aan de voorjaarscompetitie, draaien jij en je team ook bardienst. Je zorgt ervoor dat clubleden na het tennissen nog gezellig samen van een hapje en een drankje kunnen genieten. Maar dat brengt ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee. De Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) biedt barmedewerkers de kennis om op een goede manier met die verantwoordelijkheid om te gaan.

Ten Woude wil alcoholgebruik door jongeren onder de zestien jaar, alcoholmisbruik en rijden onder invloed hoe dan ook voorkomen. Daarom vragen wij onze barvrijwilligers de IVA te lezen en een toets te doen. Slaag je voor de toets, dan ontvang je een certificaat. Ten Woude houdt een registratie bij van gekwalificeerde barmedewerkers.

Pak je verantwoordelijkheid en kwalificeer jezelf! Meer over de IVA en hoe te kwalificeren lees je elders op deze website.